Carnaciori de bere in aluat

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 3199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat congelat
  • 16-18 buc. carnaciori de bere
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura lapte
  • un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in aluat:

Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul decongelat in prealabil, la temperatura camerei.  Din aluat taiem fasii de exact dimensiunea carnaciorilor si apoi rulam in aluat . Dupa care asezam fiecare rulou in tava de copt.

Oul se bate cu laptele si apoi cu o pensula de bucatarie, ungem fiecare rulou si dam tava la cuptor pentru 30 de minute, in functie de cuptorul fiecaruia. Cand sunt gata rumenite, se scot din cuptor , se lasa la racit si se servesc alaturi de un pahar de bere.... la rece:)!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj