Cannelloni cu pui

de La Ancuta in Cannelloni, 30 Iul 2014 | 11771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri branza de vaci
  • 4-5 linguri smantana
  • cimbru
  • nucsoara
  • sare piper
  • Pentru sos:
  • 1 ceasca bulion
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • busuioc
  • 100 g cascaval (pentru ras deasupra)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Eu am taiat carnea fasii am condimentat-o si am prajit-o usor pe grill apoi am tocat-o marunt (cu cutitul). Daca va este mai usor puteti toca carnea cu masina de tocat, fara sa o prajiti.

Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul. Le punem apoi la calit in 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de apa. Cand a devenit sticloasa adaugam carnea si o lasam cateva minute sa se caleasca.
Peste carne adaugam o jumatate de ceasca de apa si cimbrul si lasam sa fiarba pana scade apa. Amestecam smantana cu branza de vaci si o adaugam peste carne, lasand sa fiarba 2-3 minute. La final condimentam cu
sare, piper si nucsoara, dam deoparte si lasam sa se racoreasca. Umplem apoi cannelloni cu ajutorul unei lingurite.

Pentru sos tocam usturoiul marunt apoi il amestecam cu bulionul si pasta de ardei. Adaugam cimbru si bucuioc si amestecam.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei adaugam 2-3 linguri de sos apoi asezam cannelloni in tava. Acoperim cu sosul ramas si dam la cuptor, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Scoatem tava si presaram cascavalul ras apoi mai dam la cuptor inca 10-15 minute.

Servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

31.07.2014, 08:12

Buni, trebuie sa recunosc ca e inca din bucataria "murdara")

mamaieelena 1

01.08.2014, 23:49

reisnaor_2006 1

09.10.2014, 11:16

o delicatete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui si ciuperci