Vazusem canelloni la Ina. Mi-au placut atat de mult, incat am profitat de ocazie si am pus in practica o reteta.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si le rumenim usor (in una-doua linguri cu ulei). Adaugam baconul, prazul, ardeiul capia si ciupercile feliate, amestecand ocazional, pentru a evita prajirea excesiva.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Luam vasul de pe foc si lasam carnea impreuna cu legumele sa se raceasca usor.
Adaugam ouale si smantana, jumatate din cantitatea de cascaval (ras) si omogenizam.
Cu aceasta compozitie umplem canelloni (cu ajutorul unei lingurite).
Ii asezam intr-un vas uns, adaugam sucul de rosii si restul de cascaval ras.
Dam vasul la cuptor pana ce se rumeneste frumos. Pofta buna!
1
Variantele pentru compozitie sunt multiple! Deja mai am cateva idei :)
2
Pozele nu ma ajuta. Nu am avut nicio clipa intentia de a posta reteta,,, doar dupa ce am vazut cat sunt de buni, insa era deja prea tarziu, ,,, intuneric si fara chef!