Cannelloni cu carne

de MotanLaOale in Cannelloni, 22 Noi 2012 | 14232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SOSUL RAGU
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • oregano
  • SOSUL BECHAMEL
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ALTELE
  • 1 cutie cannelloni
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.

Se pune vinul si se fierbe 10 minute.

Se presara vegeta, piper si oregano.

Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute.

Se opreste focul si se lasa la racit.

Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu si laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.

Se presara sare, piper si nucsoara si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.

Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea din sosul ragu (pe cat posibil fara sos).

Se unge o tava cu sos bechamel si deasupra sos ragu.

Se aseaza cannelloni umpluti.

Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.

Se fac dungi din sos ragu deasupra sosului bechamel.

Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.

Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.

Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne