Cannelloni cu carne

de angyb in Cannelloni, 18 Mai 2012 | 8730 vizualizari

 

Zilele trecute mi s-a pus pata pe cannelloni lui Gaby asa ca ieri am facut si eu dar cu carne de porc

 

INGREDIENTE

  • 250 g foi pt.lasagne
  • 400 g carne macinata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 linguri da pasta de rosii
  • busuioc, sare, piper
  • 1/4 gogosar rosu
  • 1/2 pahar vin alb
  • mozzarela
  • parmezan
  • Sos bechamel:
  • 50g faina alba
  • 50g unt
  • 500 ml lapte
  • sare ,piper ,nucsoara
  • Sos de rosii:
  • 1/2 ceapa
  • 300 ml pasta de rosii
  • sare ,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Pregatim umplutura:Calim ceapa taiata marunt impreuna cu morcuvul razuit si gogosarul taiat cubulete. Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana se rumeneste. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adaugam sosul de rosii. Condimentam cu sare, piper si busuioc.

Sosul bechamel: Topim untul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana cand untul absoarbe toata faina. Se adauga laptele si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Fierbem sosul pana se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Sosul de rosii: Calim ceapa taiata marunt, adaugam sosul de rosii, condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Taiem pasta pt.lasagne dreptunghiuri ,puneti in centrul fiecarui dreptunghi o lingura de umplutura si rulati .

intr-o tava puneti un pic de ulei , o parte din sosul de rosii si o lingura de sos bechamel peste care asezati cannelloni unul langa altul.

Intindeti sosul bechamel peste cannelloni cateva linguri de sos de rosii. Presarati parmezan si mozzarella taiata cubulete.

Se da la cuptor aproximativ o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

angyb 1

19.05.2012, 07:36

multumesc la toate

angyb 1

19.05.2012, 07:38

Gaby sa sti ca Simona are dreptate este vorba de foi pt.lasagne am modoficat reteta

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:28

arata fff bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui