MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de vitel:
Da pe razatoarea cu ochiuri mici morcovul si ceapa
Pune uleiul de masline intr-o tigaie si caleste-le putin. Adauga usturoiul si carnea de vitel
Dupa ce carnea isi schimba culoarea, adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat.
Dupa 5 minute adauga vinul rosu si lasa sa fiarba pana se evapora.
Adauga pasta de tomate si rosiile in bulion, amesteca usor si lasa sa fiarba cu capac, cam 20 de minute. Opreste focul si lasa sa se raceasca putin.
Pentru sosul bechamel topeste untul intr-o craticioara, adauga faina si amesteca usor cu un tel pana incepe sa se desprinda de pe fundul vasului.
Adauga apoi laptele, putin cate putin si amesteca in continuu cu telul, ca sa nu se formeze cocoloase.
Adauga la final sare si piper dupa gust, nucsoara proaspat rasa si parmezan.
Pregateste o tava dreptunghiulara si pune doua polonice de sos bechamel, umple apoi cannelloni cu sosul de carne si asaza-i in tava
Toarna deasupra restul de sos bechamel, presara parmezan ras si acopera tava cu folie de aluminiu.
Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, cam 40 de minute. Inainte cu 10 minute scoate folia de aluminiu si lasa sa se rumeneasca usor deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.