Brotacei veseli pe lac

de Laly in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 5815 vizualizari

 

Ceva bun si haios.

 

INGREDIENTE

  • 5 vinete
  • 2 cepe mijlocii
  • ulei,sare
  • 1 galbenus de ou
  • 1 pahar ulei (100 ml)

Pentru decor:

  • 4 rosii
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 salata creata
  • boabe de mustar
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brotacei veseli pe lac:

Se coc vinetele.Se curata si se scoate miezul.Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal).Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot.

In acest caz adaugam galbenusul in timpul mixarii.

Se pun vinetele intr-un castron unde se adauga uleiul si sare dupa gust.Pentru cine doreste mai dietetic poate fierbe un dovlecel,care se adauga in vinete in timpul mixarii.

Se spala rosiile si se sterg cu hartie absorbanta.Se taie cate un capacel la fiecare.Se scoate miezul cu o lingurita.Se umplu rosiile cu vinete,se adauga capacelul.Se fac cate doi ochisori din maioneza,si se pun boabe de piper.

Pe un platou se pune salata spalata si scursa bine,rosiile si in mijoc ceapa verde.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brotacei veseli pe lac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza