Rulada cu sunca, porumb si cascaval

de Dana26 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 4633 vizualizari

 

O gustare simpla si delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat - 450g
  • sunca - 150 g
  • cascaval - 200g
  • porumb - 300g
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca, porumb si cascaval:

Lasam aluatul la dezghetat, la temperaura camerei

Taiem sunca cubulete, radem cascavalul si le amestecam cu porumbul, intr-un vas

Punem compozitie pe marginea foii (de-a latul) si rulam pana se acopera ; taiem cu cutitul si asezam rulada intr-o tava acoperita cu hartie de copt

Ungem cu oul batut si presaram deasupra susan

Bagam la cuptor pentru 30-40 min, pana se rumeneste

Continuam pana se termina ingredientele

TIPS-URI

1

In loc de susan se poate folosi mac

2

Daca se termina compozitia, se mai pot adauga ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca