Brioşe pentru cafea

de articook in Prajituri, 30 Iun 2010 | 7363 vizualizari

 

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea. Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata. Se pot servi si fara glazura de ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie,se pot turna direct in forme.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 140 ml cafea calda
  • 50 g zahar pudra
  • Ingrediente topping:
  • 1 ciocolata cu lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe pentru cafea:

Se amesteca ingredientele solide.  Separat se amesteca cele lichide.  Dupa care se amesteca cele doua compozitii. 

Se toarna in forme, iar daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia. 

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute. Cand sunt gata lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

 

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

articook 1

01.07.2010, 11:33

merciiiiii.....da!! avem destule pentru toti!!

lira 1

13.07.2010, 10:07

ca sa vezi ce inseamna sa fie poze facute de profesionisti... felicitari pt prezentare, cred ca si gustul a fost pe masura

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:30

ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si ciocolata, bicolora