Prajitura cu capsuni

de karla in Prajituri, 27 Aug 2013 | 3298 vizualizari

 

Este o prajitura foarte delicioasa.Trebuie insa sa-mi cer scuze pentru ca din poza cu ingrediente lipseste coaja de lamaie :)

 

INGREDIENTE

  • AM FOLOSIT UN PAHAR DE 200 ML
  • 2 pah de faina
  • 1 pah de zahar
  • 1 pah de lapte
  • 1 pah de ulei
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 200-300 gr de capsuni
  • si sa nu uitam de coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Se bat  spuma ouale cu zaharul apoi se adauga coaja de lamaie si uleiul si se amesteca bine.In aceasta compozitie se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt . Se amesteca pana la omogenizare .Se pune in tava si deasupra se pun capsunile taiate felii si se da la cuptor pt aprox 30-40 de min la 180 grade (pana trece testul cu scobitoarea) .

Mie mi s-a ars putin la fund pt ca am pus-o la 200 de grade :( .dar nu a mai contat pentru ca acus a disparut :D

TIPS-URI

1

Se poate inlocui laptele cu iaurt simplu

2

Capsunile se pot inlocui cu piersici, nectarine, mere ,caise etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu capsuni si biscuiti