Briose cu migdale si merisoare

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt, moale
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 4 linguri melasa de curmale (sau 50 g zahar)
  • 50 ml lapte
  • 300 g faina
  • 100 g ciocolata Amaruie Kandia, taiata bucati mici
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 migdale, coapte in cuptor
  • 40 merisoare uscate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu migdale si merisoare:

Amesteca untul cu zaharul, cu mixerul, 5 minute.

Adauga ouale unul cate unul, amestecand.

Adauga melasa si amesteca.

Pune praful de copt si jumatate din faina. Amesteca

Pune laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare.

Pune ciocolata si amesteca usor.

Pune hartii de briose in formele speciale. Umple fiecare cosulet 3/4 cu de coca.

In fiecare pune o migdala si 2 merisoare.

Coace in cuptorul preincalzit 15 - 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
"INDIENELE" mele cu frisca