Briose cu capsune

de Sabina in Prajituri, 16 Iun 2009 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 grame capsune taiate bucati
  • 2 oua
  • 300 ml lapte batut
  • 80 grame unt
  • zahar pudra
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsune:

Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si coaja de portocala. Topim untul il lasam sa se raceasca, intre timp mixam ouale cu laptele batut si adaugam la sfarsit si untul racit. Adaugam acest amestec la ingredientele solide si amestecam cu grija.
Punem hartiute de copt pentru briose in fiecare forma si punem aluat, apoi trei-patru bucati de capsune, aluat din nou si in varf alte bucati de capsune.

Coacem briosele pana devin rumene, iar dupa ce se racesc le pudram cu zahar. Pofta buna!

Reteta este preluata de la 3sisterscooking.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (4)

sandytza 1

19.06.2009, 19:15

Foarte bine arata of la ine s-au terminat capsunele tocmai cand apar tot mai multe retete.

adry88 1

20.05.2011, 12:18

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:58

buuuuuuuuuuuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]