Bors de perisoare

de COSTEO in Ciorbe, 2 Iun 2013 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru bors
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • bors (dupa gust)
  • 3 l apa
  • 200 g smantana
  • pentru perisoare
  • 400 g carne tocata(vita)
  • 1 felie paine muiata
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Morcovul si patrunjelul le radem sau le taiem cubulete si le punem la fiert in apa clocotita. Carnea data prin masina se framanta bine si se amesteca cu painea, orezul, oul, sare si piper. Se fac perisoarele mici care se rotunjesc in palma cu mana umeda si se pun sa fiarba in supa, la foc domol. Se adauga borsul clocotit separat. Se presara leusteanul, se mai lasa sa clocoteasca 2-3 minute.

Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu perisoare (sau fara ptr post)