Ciorba de spanac

de violeta30 in Ciorbe, 21 Mai 2015 | 3776 vizualizari

 

Pentru ca am adunat spanacul din gradina si mi-a ramas apa de la oparirea spanacului parca imi era oarecum s-o arunc si n-am facut rau pentru ca a iesit o ciorbita foarte buna !

 

INGREDIENTE

  • supa de la oparirea spanacului (la mine au fost vreo 3 litri);
  • 2 litri de apa;
  • 1 morcov;
  • 3 cartofi;
  • 2 cepe;
  • o felie de telina;
  • rosii in bulion dupa gustul fiecaruia;
  • cateva fire de marar;
  • leustean dupa gust;
  • o mana de taitei;
  • un ou;
  • sare;
  • putin ulei;
  • bors.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Am pus supa din nou la fiert peste care am adaugat si cei doi litri de apa. Cand a atins punctul de fierbere am pus legumele (curatate, spalate, si taiate cubulete), fara rosii (le adaugam mai spre final cand sunt fierti cartofii). Cand au fiert cartofii am adaugat rosiile, uleiul si am sarat ciorba. 

Intre timp am fiert borsul separat si l-am adaugat peste ciorba. Am pus taiteii, oul batut si am lasat sa se fiarba putin taiteii. Am oprit focul si am pus verdeata.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

violeta30 1

21.05.2015, 21:56

A fost foarte buna Fata mea, care nu mananca spanac (in urma discutiilor cu copiii asa cum se inspira unii de la altii) a mancat doua portii cand a venit de la scoala de nu-mi venea sa cred dar nici nu stia ca e de spanac, altfel n-ar fi mancat... si nici acum nu i-am spus cu ce e doar ca am pus ceapa verde si d-aia e asa verde

dantes 1

22.05.2015, 07:09

Interesanta!

Ksenya 1

12.08.2015, 11:16

sanatoasa ciorbica!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu conopida si mazare