Bis di crudaiola

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3310 vizualizari

 

este o pasta care se poate manca cu orez cald sau rece sau ca bruschete.am vazut retea la tv in italia:)

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii sau 6 rosii cherry
  • ulei de masline
  • 4-5 masline
  • oregano
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bis di crudaiola:

Rosiile se taie felii,se pune in robotul de bucatarie,sau se paseaza cu blenderul(iese mai bine in robotul de bucatarie).Maslinele se pun fara masline,se taie cubulete,punem oregano,busuioc si ulei de masline.Pasam totul bine si punem paine la prajit si servim tip bruschete

Daca ti-a placut reteta noastra "Bis di crudaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

22.05.2012, 22:22

ancutaCH 1

04.06.2012, 18:56

iubesc bruschetele si imi plac cum arata ale tale !

Bya Ralu 1

04.06.2012, 19:24

mersi ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci