Bis di crudaiola

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 3179 vizualizari

COMENTARII (20)

mena29 1

19.05.2012, 22:07

Suna bine!

Bya Ralu 1

19.05.2012, 22:21

mersi mena

RuxyRux 1

19.05.2012, 22:24

Super

MotanLaOale 1

19.05.2012, 22:27

RuxyRux 1

19.05.2012, 22:31

Super super super!

Angelina_Elena 1

19.05.2012, 22:37

Rocsi 1

19.05.2012, 22:37

bun bun

Bya Ralu 1

19.05.2012, 22:39

Ella Carla 1

19.05.2012, 22:41

interesant

Bya Ralu 1

19.05.2012, 23:27

Lau 1

20.05.2012, 09:26

trebuie sa fie bun

Bya Ralu 1

20.05.2012, 10:28

da are un gust foarte bun

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:06

Bya Ralu 1

20.05.2012, 21:59

iry-gabriela 1

20.05.2012, 22:26

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:03

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:35

Bya Ralu 1

22.05.2012, 22:22

ancutaCH 1

04.06.2012, 18:56

iubesc bruschetele si imi plac cum arata ale tale !

Bya Ralu 1

04.06.2012, 19:24

mersi ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu feta