Banuti cu pasta de branza si somon afumat

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4802 vizualizari

 

Tot Violeta este responsabila pentru reteta :)  Ei i-au iesit mult mai frumoase, dar rezultatul  mi-a placut oricum :X 

 

INGREDIENTE

Pentru banutii de aluat:

  • 120 g faina
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • un praf de sare

Pasta de branza:

  • 300 g crema de branza cu verdeturi
  • o lingura cu smantana
  • marar uscat si maruntit

Pentru decor:

  • 100 g somon afumat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu pasta de branza si somon afumat:

Banutii de aluat:

Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30 minute, la loc cald.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporam in aluatul dospit. 

Pornim Panini Maker si formam pe plita incinsa banuti de aluat, folosindu-ne de un posh. Punem capacul si coacem pana ce banutii devin aurii pe ambele parti (dureaza cca. 20-30 secunde).

Pasta de branza:

Mixam crema de branza cu mararul uscat (daca aveti verde e si mai bine) si smantana. O punem intr-un posh cu varf stea si decoram fiecare banut. Asezam deasupra bucati de somon afumat. Eu am presarat si frunzulite de marar uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kytz 1

02.01.2017, 10:22

miki_a 1

07.01.2017, 12:16

Frumoși și gustoși!

mihaelar63 1

31.12.2018, 00:17

Faini banuti !!!! Varianta pe repede inainte ar fi cu bake rolls !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida