Ciuperci umplute

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 6886 vizualizari

 

by Corina33 cu unele modificari. Au fost bune, bune. Multumesc Corina

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignon mici
  • 150 g pate
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se scot coditele si se umpe cu pateu, cu ajutorul unei lingurite.

Se bat ouale cu putina sare iar pesmetul se amesteca cu sare si piper.

Se dau ciupercile prin faina, ou apoi pesmet si se prajesc in uleiul incins (Vor face un pic de galagie si deranj in bucatarie).

Se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pentru sos:

Amestecam samantana cu hreanul si iaurtul, condimentam si adaugam patrunjelul verde taiat.

Se serveste impreuna cu ciupercile umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

09.12.2010, 22:09

Multumesc retetegg

nadina73 1

10.12.2010, 01:05

hmmmmmmmmmmm iarc ciuperci si nu m-ai strigat?

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:13

Pai trebuie sa te mai strig? Cand sunt ciuperci o portie e rezervata pentru tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi