Banuti cu pasta de branza si somon afumat

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4477 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

01.01.2017, 18:19

Prima sosită ,prima servită ,dacă au mai rămas)

Ina 1

01.01.2017, 18:21

Mai sunt vreo 6

CameliaR 1

01.01.2017, 18:23

Ce banuti buni!

Bucataras Diana 1

01.01.2017, 18:47

As vrea si eu cativa Ina mai fa o tura si pentru noi

Ina 1

01.01.2017, 18:59

fac, fac )

MotanLaOale 1

01.01.2017, 19:50

mirela0911 1

01.01.2017, 20:08

Imi plac amandoua feluri!

Panacris 1

01.01.2017, 20:10

Rahela Velicu 1

01.01.2017, 20:45

bun!

Rocsi 1

01.01.2017, 22:58

Ce faine sunt aperitivele astea pe o masa festiva!

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 01:57

Buni!

Geanina87 1

02.01.2017, 09:17

kytz 1

02.01.2017, 10:22

miki_a 1

07.01.2017, 12:16

Frumoși și gustoși!

mihaelar63 1

31.12.2018, 00:17

Faini banuti !!!! Varianta pe repede inainte ar fi cu bake rolls !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor