Ardei umpluti cu carne de porc

de MIUTA in Porc, 20 Iun 2011 | 27025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei(eu am avut 14 bucati)
  • 1 kg carne tocata
  • 4 buc.ceapa uscata
  • 100 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • cateva crengute de cimbru
  • o legatura morcovi
  • 2 oua
  • 1 l bulion
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare,piper,boia
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Se curata ardeii cu grija sa nu se rupa,se spala atat in interior cat si in exterior si se pun la scurs intr-un vas.

Intr-o cratita punem ceapa tocata la calit in ulei.Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si o lingura de boia.

Lasam la calit cateva minute apoi adaugam orezul spalat bine in cateva ape.

Dupa cateva minute adaugam carnea si condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam sa se patrunda putin toate ingredientele pana scade toata apa.

Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul tocate fin.Amestecam si lasam cateva minute sa se raceasca putin compozitia pe urma adaugam ouale si amestecam.

Umplem ardeii cu compozitia de carne,le punem un capacel de rosie si ii aranjam in cratita in care vor fierbe.Turnam deasupra lor bulionul si completam cu apa atat cat sa ajunga la nivelul ardeilor.Se pune si 2 linguri de vegeta in apa in care fierb ardeii.

Punem totul la cuptor cca doua ore la foc mic.

Cand sunt aproape gata ardeii ne ocupam de sos.

Intr-o cratita calim in ulei o jumatate de ceapa mica tocata fin.

Adaugam o lingura cu varf de faina si lasam cateva minute(maxim 3 minute) la calit.

Adaugam apa calduta si amestecam repede sa nu se prinda pana compozitia este de consistenta unei smantani groase.

Adaugam peste compozitie apa in care au fiert ardeii.Amestecam bine,condimentam cu vegeta si piper si lasam cateva minute la fiert.

Servim ardeii cu sosul rezultat si dupa preferinta cu iaurt sau smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman