O reteta de chec sarat pe care am adaptat-o intr-o forma de gratin (20/25 cm) pentru a obtine un aperitiv taiat in portii ca o prajitura.
Incercati, o reteta sanatoasa gatita la cuptor care va place si copiilor, o buna ocazie sa le faceti sa manance legume.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/aperitiv-cu-dovlecei-carnat-si-branza.html
Incalziti cuptorul la 180°C. Intr-un castron sau in bolul robotului, amestecati faina cu praful de copt si adaugati treptat ouale.
Amestecati bine si adaugati treptat laptele si uleiul.
Spalati si taiati dovleceii in cuburi.
Adaugati-i in compozitia precedenta, puneti cascavalul ras, ardeiul taiat bucatele, carnatul taiat marunt.
Amestecati puneti cimbru uscat, sare si piper.
Turnati in forma unsa si coaceti timp de 35-40 minutes.
Lasati sa se raceasca inainte de a taia in portii si de a servi.