Aperitiv ardei umpluti cu branza

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2016 | 25198 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia
  • 250 gr ricotta
  • 150 gr branza burduf
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ardei umpluti cu branza:

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam.

II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-o strecuratoare si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed. In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura: amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie.

Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte. Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si separat batem ouale cu o furculita. Intr-o tigaie mare punem ulei la incins.

Dam fiecare ardei prin faina si ou de cate doua ori (faina –ou- faina-ou) si ii prajim in ulei incins.

Sunt buni atat calzi cat si reci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de burduf cu ou si mamaliguta