Ardei copti pane

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4611 vizualizari

 

Reteta asta o am dintr-o revista mai veche si am vrut neaparat sa o incerc o data.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi de marime medie
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 200 g pesmet
  • 300 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti pane:

Se coc ardeii pe o plita, apoi se presara cu sare sau se pun in apa rece ca sa se poata curata mai repede. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si de seminte cu grija sa nu se rupa.

Pieptul de pui se taie fasii , se condimenteaza cu sare si piper si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.

Se bat ouale cu un praf de sare. Se pune pesmetul pe o farfurie. In ardeii copti se baga fasiile de piept de pui prajite si se dau prin pesmet-ou-pesmet, apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe prosop de bucatarie absorbant sa se scurga de ulei.

Se pot servi calzi ca aperitive sau cu garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu surimi..