Cartofi gratinati (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 6726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari
  • 200 ml smantana
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 150 gr cas de oaie (sarat)
  • un cub de unt
  • 5 oua
  • marar/patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati (Multicooker):

Feliem cartofii si ii fierbem folosind programul BOIL pentru 30 de minute (optional). Ii scurgem apoi de apa, adaugam untul si cascavalul ras, amestecat impreuna cu casul de oaie, smantana si cele 5 oua.

Cu ajutorul programului BAKE coacem cartofii, pentru 20 de minte la 180 de grade. Inainte de a ii scoate din vas, ii lasam sa se raceasca putin. Deasupra presaram marar sau patrunjel verde. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

tarasmariana 1

31.05.2014, 20:22

mamaieelena 1

31.05.2014, 21:00

Micutza Luana 1

02.06.2014, 19:37

asta imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in aluat, preparate la multicooker