Aperitiv saleuri cu cascaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2017 | 4320 vizualizari

 

Foarte ușor de făcut și bune oricând și oricum...
Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 80 de saleuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 300 grame făină albă
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • 150-200 grame cașcaval ras
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu cascaval:

Răzuiți fin cașcavalul.

Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged într-o foaie de 0,5 cm grosime.

Porționați aluatul în formele dorite, presărați-le cu cașcaval ras și puneți-le într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.

Dați tava la cuptor când este bine încins și apoi mai domoliți focul.

Când cașcavalul de pe saleuri s-a topit și rumenit frumos, scoateți tava din cuptor și puneți saleurile pe un platou. Pot fi servite deja.

TIPS-URI

1

Scoateți untul cu câtva timp înainte din frigider, ca să fie moale și ușor de încorporat.

2

Preîncălziți cuptorul înainte de a pune tava cu saleuri la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă