Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

de T I M E A in Porc, 20 Mai 2014 | 56163 vizualizari

 

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mare
  • 4 fire ceapa verde
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • ½ lingurita sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata cu legume:

Tocam carnea si o punem intr-un bol.

Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa. Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica.

Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele, respectiv cubulete. Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam bine.

Adaugam patrunjelul tocat, apoi ouale si omogenizam compozitia. La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul.

Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor.

Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de o ora si 10 minute. Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem.

Se poate servi si rece si calda.

TIPS-URI

1

Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte.

2

Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sylvia 1

15.01.2015, 10:58

imi place f mult si este de o mie de ori mai buna decat mezelurile din comert

Bya Ralu 1

16.01.2015, 13:33

ce bun trebe sa fie

mihaelar63 1

12.12.2016, 03:53

Gata . Am descoperit si eu America ) La favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne si legume