Varza murata cu carne si rosii

de Corinuta in Porc, 20 Mai 2011 | 4788 vizualizari

 

O mancare simpla si buna, cel putin asa a zis cel mai mare critic al meu;)

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 600 g pulpa de porc
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • sare,piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne si rosii:

Se curata ceapa, se toaca si se pune la calit in ulei. Dupa ce s-a inmuiat se adauga carnea taiata cuburi si se caleste pana isi schimba culoarea impreuna cu cimbrul. Se adauga varza tocata si 500 ml apa calda si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca 40 minute, dupa care punem rosiile, oregano, condimentele si lasam sa mai fiarba 10 minute. Gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu carne si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii