Pentru pilaf:
Pentru snitele:
Carnea se spala, apoi se taie felii, se aseaza intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.
Condimentam carnea si o lasam peste noapte la rece.
A doua zi batem ouale intr-un castronel cu un praf de sare.
Intr-o farfurie punem faina alba si in alta farfurie fulgii de ovaz.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, trecem fiecare felie de carne prin faina, apoi prin ou batut iar la final prin fulgii de ovaz apoi le asezam in tigaie in ulei incins si le lasam sa se prajeasca uniform pe ambele parti, pana devin snitelele aurii.
Le scoatem pe servete absorbante de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.
Pentru pilaf curatam ceapa si morcovul, le spalam si le taiem cubulete.
Le punem la sotat in doua linguri de ulei pana se inmoaie legumele,presaram bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam orezul clatit in apa rece si punem 250 ml apa rece in cratita peste toate ingredientele enumerate mai devreme.
Amestecam din cand in cand sa nu se lipesca orezul de cratita, dupa ce a scazut apa adaugam granulele de soia si mai punem 1/2 cana apa rece.
Lasam inca 10 minute mancarea la foc mic sa scada apa si sa se umfle soia, oprim focul,adaugam 2 lingurite sos de soia, presaram patrunjel verde si servim pilaful cu snitelele crocante.
Pofta buna!