Ananas caramelizat

de meosiris in Dulciuri, 2 Aug 2009 | 7438 vizualizari

 

Recipe by Isabela

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas mai marisor pentru ca ador acest fruct
  • miere
  • scortisoara
  • frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat:

-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.
-Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.
 -Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun bucatile de ananas.
 -Se lasa sa prinda o culoare maronie...
 -...apoi se scoate si se lasa sa se raceasca putin si se serveste in felii,alaturi de frisca.Foarte aromat si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Malai dulce, reteta copilariei