Ananas caramelizat

de meosiris in Dulciuri, 2 Aug 2009 | 6958 vizualizari

 

Recipe by Isabela

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas mai marisor pentru ca ador acest fruct
  • miere
  • scortisoara
  • frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat:

-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.
-Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.
 -Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun bucatile de ananas.
 -Se lasa sa prinda o culoare maronie...
 -...apoi se scoate si se lasa sa se raceasca putin si se serveste in felii,alaturi de frisca.Foarte aromat si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta taraneasca cu gutui