nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete / Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume

In Pui la 14 Mar 2012

Se ia pieptul de pui si se va aplatiza, se pune folie de plastic si vom bate pieptul de pui, pentru ai mari suprafata. Asezam feliile de bacon, peste care adaugam pieptul de pui, pe acesta il vom unge cu crema de branza iar deasupra vom presara cimbrisor.  Mai adaugam o felie de bacon...

Pui dulce-acrisor

In Pui la 12 Mar 2012

Legumele se taie in cuburi potrivite, ceapa se taia mai marunt, se pune ulei in tigaie si se adauga ceapa, dupa ce aceasta se soteaza vom adauga si restul legumelor, ananasul se va adauga ultimul, taiat cubulete. Pieptul de pui se taie in fasii potrivite de grosime si bucatile se vor da prin...

Cotlet de porc cu susan servit cu piure de cartofi

In Porc la 10 Mar 2012

Cotletul se aranjeaza, se scoate carnea de pe os si se va imbraca osul in staniol sa nu se arda, dupa care bucatile de carne se ung cu ulei se sareaza si pipereaza si se fac mici incizii in carne unde se vor introduce fasii de usturoi. Acestea se pun intr-o tigaie in care am topit unt si am...

Salata din piept de pui cu sos hollandaise

In Pui la 10 Mar 2012

Punem pe gratar pieptul de pui, care in prealabil a fost uns cu ulei, sarat si piperat cu moderatie. Spalam salata si o rupem, stoarcem lamaia peste asezam, fileurile de peste anchoise. Dupa ce pieptul de pui s-a facut pe gratar bine pe ambele parti, il lasam cateva minute in relax dupa care il...

Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

In Porc la 10 Mar 2012

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii. Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram...

Hamburger Gourmet a la Nico

In Porc la 5 Mar 2012

Carnea se toaca marunt la fel se procedeaza si cu ceapa se sareaza,  pipereaza si amestecam bine adaugam si pesmetul, dupa care asezam feliile de bacon iar deasupra punem carnea in amestec cu ceapa, peste acestea adaugam 4-5 oua fierte tari. Eu am pus decat trei oua dar trebuiau mai multe,...

Lolly Pops din aripioare de pui(picante) cu susan si jeleu de sfecla

In Pui la 5 Mar 2012

Se iau aripioarele si se taie partea de sus a aripioarei, vor ramane doua doua bucati in cadrul aripei, aceasta se va impinge pana se va rupe si vom impinge pana vor iesii doua oase mici. Pe unul dintre oase il vom scoate cu mare grija, dupa care carnea din aripioara o vom inveli in jurul osului...

Chicken curry - Curry de pui

In Pui la 4 Mar 2012

 Am pus intr-o craticioara ulei, dupa care am adaugat condimentele(chilly, curry, cardamom, turmenic, cumin, stelutele de anason, scortisoara, cuisoarele, am taiat ceapa, usturoi, lemon gras-ul marunt si  am curatat si ras galangarul, le-am adaugat  peste condimente, facand ...

Valdostana de pui cu risotto

In Pui la 25 Dec 2011

Se pune sfecla la copt, pana este facuta 1-1 ½ ora dupa care se-ncearca daca mai trebuie se mai lasa, daca este facuta se scoate, se curata, se blendeaza si se lasa in asteptare. Se ia pieptul de pui de pune folie de plastic si se va trece la aplatizarea lui, dupa care intr-o tigaie vom...

Rulada din piept de pui servita cu bacon si legume

In Pui la 25 Dec 2011

Pregatim o marinada dupa cum urmeaza: taiem usturoiul, tocam ghimbirul doar jumatate din cantitate, punem ceasca de vin, adaugam otetul balsamic, mierea, sare, piper, adaugam ceapa si morcovul taiat potrivit se amesteca bine si se adauga carnea, pe care o putem lasa minim doua ore dar se poate...

Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

In Porc la 10 Dec 2011

  Facem o marinada pentru carne dupa cum urmeaza: 1 ceapa taiata jullien 1 morcov taiat rondele ½ ceasca de vin rosu cimbru sare, piper si ulei Aceasta se lasa aproximativ doua ore. Vom pune sfecla rosie la copt in tava aproximativ...

Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin

In Porc la 4 Dec 2011

Muschiuletul de porc se fasoneaza dupa care se va cresta pe mijloc pentru a-l umple cu lemon gras, ceapa verde si galangar dupa cum urmeaza. Se taie lemon grasul si ceapa verde oblic in fasii cat mai subtiri, la fel se feliaza si galangarul si ardeiul iute. Acestea se trag cateva minute la tigaie...

Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel

In Porc la 4 Dec 2011

 Taiem muschiul de porc in 6-8 bucati,  saram, piperam si ungem fiecare bucata cu ulei, pe fiecare bucata punem cate o frunza de salvie si deasupra adaugam o felie de prosciutto crudo nu foarte subtire, dupa care le prajim cu prosciuto in jos prima data. Dupa care intoarcem bucatile de...

Rulada de pui cu legume, soldatei de orez si pastarnac

In Pui la 24 Oct 2011

Curatam legumele le spalam si taiem fasii pe lungime subtiri, dupa care punem un cub de unt si ulei si le vom sota la tigaie. Dupa ce sunt sotate le scoatem si le punem pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de grasime. Punem orezul la fiert in proportie de 1 la 3, o cana de orez,...

Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel

In Vita la 24 Oct 2011

  Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa...

Piept de rata cu varza exotica,

In Rata la 23 Oct 2011

Pt marinada : ulei, vin rosu, menta, zeama de portocala, boabe de piper si ienibahar sparte,sare si o lingurita de miere, sare Se pune pieptul de rata in marinada formata din ingredientele de mai sus si se lasa aproximativ 30 de minute. In acest timp ne apucam de taierea verzei cat mai...

Valdostana de pui

In Pui la 22 Oct 2011

Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o  tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va...

Rulada de pui umpluta cu unt de fistic si sparanghel

In Pui la 22 Oct 2011

Se ia pieptul de pui se, va pune intre doua foi de plastic si se va bate, pentru a se subtia si a lua foartma corespunzatoare ruladei noastre, se sareaza si pipereaza. In acest timp punem ardeiul gras(pentru sos) la copt si taiem ceilalti ardei in fasii subtiri. Trecem la pregatirea...

Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

In Oaie la 19 Oct 2011

Punem fasolea la inmuiat cu o seara inainte, a doua zi aruncam apa si punem fasolea cu alta apa la fiert. Taiem un morcov, o ceapa si un pastarnac in cubulete mijlocii si le punem impreuna cu fasolea la fiert, saram si punem un pic de ulei si lasam sa fierba. Cotletele le aranjam putin,...

Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii

In Vita la 19 Oct 2011

Luam cele 2 cotlete de vitel, le infasuram in folie de plastic si le batem un pic cu ciocanul de batut carne. Saram si piperam. Radem parmezanul pe razatoarea mica si il amestecam cu cimbrul/busuiocul tocat marunt si cu pesmet. Trecem cotletul de vitel prin faina, ou batut si prin amestecul...

Muschiulet de porc tras in ciocolata servit cu piure, ceapa cipollin si dovleac

In Porc la 10 Oct 2011

Se taie muschiuletul in 2 sau 3 bucati, se sareaza si pipereaza si se trage la tigaie in ulei si un cub de unt pe toate partile, isi va schimba culoare se va albi putin, dupa care se da in asteptare. Arpagicul se curata se spala si se va pune intr-o tigaie in care punem otetul balsamic si o...

Saltimbocca alla Romana

In Pui la 10 Oct 2011

Se taie pieptul de pui, se transeaza fiecare felie in doua. Dupa care feliile rezultate se vor pune in folii de plastic si se vor bate pentru a se subtia, se sareaza si pipereaza. Intr-o tigaie punem ulei de masline si unt , dupa cxe am sarat si piperat pieptul de pui asezam feliile de...

Piept de pui cu tarhon si unt aromat cu portocale, servit cu piure de dovleac

In Pui la 4 Oct 2011

Curatati portocala de coaja, scoateti partea alba si tocati partea portocalie cat mai fin, tocati legatura de tarhon si puneti acestea intr-un bol in care veti adauga 30 g de unt si se va forma un unt aromatizant cu tarhon si coaja de portocala. Dupa ce s-a format un amestec omogen vom pune...

Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

In Pui la 4 Oct 2011

Intr-o tigaie puneti ulei si incalziti-l la temperatura potrivita, adaugati pieptul de pui si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care il scoate-ti din tigaie, pe pieptul de pui puneti cate o frunza de busuioc si il veti infasura in bucatile de bacon introducandu-le pentru inca 1-2...

Pui Cacciatore

In Pui la 2 Sep 2011

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se...

Vinete umplute (Yang Qiezi)

In Porc la 1 Sep 2011

Procedam in felul urmator, tocam carnea, adaugam ceapa verde tocata marunt, adaugam sosul de soia, otet de orez, vinul, uleiul de susan, sarea si piperul si amestecam bine. Separat pregatim aluatul combinand toate ingredientele pana va iesi un aluat ca de clatite, prin care ulterior vom da...

Pui gatit cu orez basmati si mazare

In Pui la 22 Aug 2011

Se fierbe orezul astfel incat sa ramana bob cu bob, la o ceasca de orez se pun 3 cesti de apa, se sareaza un pic si se va fierbe. La fel procedam si cu mazarea o punem si pe aceasta la fiert pana se-nmoaie si poate fi adaugat peste orez.  Bucatile de carne se pun la marinat, dupa cum...

Muschi de vita excentric

In Vita la 22 Aug 2011

Se ia carnea se curata de pielitele albe cu atentie sa nu se rupa, acestea trebuiesc indepartate deoarece daca nu va strange carnea si va avea o forma urata, dupa care o vom trage la tigaie. In prealabil carnea a stat 20 de minute minim (poate sta si mai mult de doua ore si va fi mult mai...

Muschi de porc exotic cu fructe confiate

In Porc la 20 Aug 2011

Se marineaza carnea dupa cum urmeaza: ulei, sare, cimbru, piper, vin alb sec se lasa 15 minute la marinat minim maxim 2 ore, in functie de cat timp aveti, cu cat sta mai mult cu atat este mai gustoasa.  Dupa care luam muschiuletul si taiem longitudinal de la capul mai subtire catre cel mai...

Pui Parmezan

In Pui la 20 Aug 2011

Se iau bucatile de piept de pui se taie longitudinal si se pun 15 minute intr-o marinada dupa cum urmeaza: ulei, boabe de piper,1 catel de usturoi, 50 ml vin alb, boabe de ienupar sparte. Dupa ceea se scot bucatile de pui se sterg de compozitia respectiva si vom proceda in felul urmator....

Afisate 61 - 90 din 161 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]