Legumele se taie in cuburi potrivite, ceapa se taia mai marunt, se pune ulei in tigaie si se adauga ceapa, dupa ce aceasta se soteaza vom adauga si restul legumelor, ananasul se va adauga ultimul, taiat cubulete.
Pieptul de pui se taie in fasii potrivite de grosime si bucatile se vor da prin ou, sare, piper si faina si se vor praji in ulei in alta tigaie; dupa ce acestea sunt prajite se scot pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.
Legumele trebuiesc sa fie al-dente asa ca nu le vom fierbe ci le vom lasa doar cateva minute 3-4 minute, dupa care vom adauga pasta de tomate si sosul de soia, se vor adauga bucatile de pui inapoi in sosul din cratita si se continua fierberea cateva minute, totodata adaugam si ananasul taiat cuburi si juice-ul din conserva aproximativ 20 ml si mai fierbem 2-3 minute.
Separat vom pregati un orez, eu am folosit orez tricolor, pe care il fierbem proportia 1/3, adica 1 masura orez, 3 masuri apa, sare, piper alb si am adaugam un pic de ulei de arahide. Lasam pana scade dupa care il luam de pe foc.
Tragem in putin unt felii de morcov si aranjam ca in fotografiile urmatoare.
Pofta Buna