Pui Cacciatore

de nico15 in Pui, 2 Sep 2011 | 4300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui / 2 pulpe dezosate(fara piele)
  • 500 ml de passata de rosii
  • 4 linguri de branza mascarpone
  • 25 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline si 2 cuburi de unt
  • sare, piper
  • cartofi
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se raceasca si vom adauga cele patru linguri de mascarpone, potrivim cu sare si piper si lasam in asteptare.

Separat in alta tigaie punem la prajit pieptii de pui sau pulpele cat sa prinda putina culoare, dupa care ii scoatem si ii punem in sosul respectiv si ii dam la cuptor aproximativ 30 de minute.

Ca garnitura am pregatit niste cartofi soldatei cu rozmarin, dar la fel de bine se poate servi cu paste sau piure.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat