Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel

de nico15 in Porc, 4 Dec 2011 | 5304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc 500-600 g
  • Prosciutto crudo 150-200g
  • Salvie-6-8 frunze
  • Ciuperci500 g
  • Suc de rosii 200 ml
  • Ceapa 1 bucata
  • Malai
  • Sare, piper,
  • boia iute
  • Ulei  
  • Dessing:
  • Rosii Cherry / Ceapa verde  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel:

 Taiem muschiul de porc in 6-8 bucati,  saram, piperam si ungem fiecare bucata cu ulei, pe fiecare bucata punem cate o frunza de salvie si deasupra adaugam o felie de prosciutto crudo nu foarte subtire, dupa care le prajim cu prosciuto in jos prima data. Dupa care intoarcem bucatile de carne sa se prajeasca pe ambele parti, dupa care le scoatem din tigaie si le lasam in asteptare.

In acest timp taiem ceapa si o sotam in tigaie, iar cand aceasta a devenit aurie o punem in tava care va merge la cuptor, peste ceapa adaugam bucatile de carne, taiem ciupercile in sectiune si le adaugam, saram, piperam si adaugam boia iute.

Dam la cuptor, pentru 15 minute.

Dupa expirarea timpului, adaugam sosul de tomate si mai lasam aproximativ inca 15-20 de minute.

In tot acest timp pregatim mamaliga, aceasta trebuie sa fie de consistenta potrivita, deoarece  trebuie sa fie pusa pe un plan intins , vom taia cercuri din ea. Vom concasa 2-3 rosii cherry, dupa care vom aranja preparatul dupa cum urmeaza, taiem cu un cerc un rotund in mamaliga, separat vom taia o ciuperca in sectiune si o vom trage intr-o lingura de unt, le vom scoate pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de ulei. Deci aranjam rondeaua de mamaliga, ciupercile de jur imprejur, pe mamaliga vom aranja ciupercile care au fost in tava cu sosul de tomate, iar deasupra vom pune bucata de muschi de poc si in varf o rosie cherry concase. Aranjam farfuria ca in fotografiile alaturate si servim.

 Pofta buna.

                       

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet