Am pus intr-o craticioara ulei, dupa care am adaugat condimentele(chilly, curry, cardamom, turmenic, cumin, stelutele de anason, scortisoara, cuisoarele, am taiat ceapa, usturoi, lemon gras-ul marunt si am curatat si ras galangarul, le-am adaugat peste condimente, facand sa se intrepatrunda aromele. Le sotam aproximativ 7-8 minute, pana cand acestea sunt patrunse. Am taiat pieptul de pui in cubulete potrivite si l-am adaugam peste celelalte ingrediente. Am adaugam 200 ml de pasta de cocos si am lasat sa fiarba la foc mic. Am adaugat si frunzele de dafin si am adaugat supa de pui si pasta de tomate, am sarat si am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ 20-25 de minute.
Dupa aceea m-am ocupat de pregatirea orezului cu care servim curry-ul nostru, dupa cum urmeaza: 1 masura de orez, trei de apa, putin ulei si sare, lasam sa fiarba si sa scada apa, pe el nu il mai condimentam tare deoarece avem curryul care este deja foarte aromat
Verificam daca carnea este facuta suficient daca da luam de pe foc si servim cu orezul gata preparat ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna