Pui Parmezan

de nico15 in Pui, 20 Aug 2011 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati piept de pui
  • 1-2 oua,
  • 50 ml lapte
  • pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • 150 g de mozarella
  • 150 g de parmezan
  • ulei
  • cimbru,
  • busuioc
  • sare,
  • piper
  • faina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Parmezan:

Se iau bucatile de piept de pui se taie longitudinal si se pun 15 minute intr-o marinada dupa cum urmeaza: ulei, boabe de piper,1 catel de usturoi, 50 ml vin alb, boabe de ienupar sparte.

Dupa ceea se scot bucatile de pui se sterg de compozitia respectiva si vom proceda in felul urmator.

Luam folie de plastic si asezam pe rand bucatile de piept de pui acestea vor fi protejate si le vom bate cu ciocanul cu atentie sa nu se rupa, dupa care se vor da prin: faina, ouale le batem impreuna cu laptele si vom trece bucatile de carne prin aceasta compozitie si la final prin pesmet operatiunea se repeta de doua ori dupa care prajim bucatile de carne cu atentie pe fiecare parte.

Scoatem pieptii de pui si ii vom aseza intr-un vas termorezistent care a fot uns cu ulei si un pic de pesmet, aranjam pietii de pui punem branza mozarella, parmezanul, sucul de rosii, usturoiul si cimbru si busuiocul maruntit bine, dupa care il dam la cuptor aproximativ 20-25 de minute.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui