Bucatiile de pui se pun in apa rece cu sare la fiert.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se taie rondele si se pune la calit in ulei de masline. Se adauga si condimentele.
Se adauga cate un polonic din supa pana se inmoaie ceapa si morcovul.
Cand sunt fierte bucatiile de pui se pun in...
Feliile de ceafa de condimenteaza,punem frunzele de rozmarin,se stropesc cu ulei de masline si se pun la prajit pe ambele parti cateva minute.Se adauga vinul,iar dupa ce a scazut se pune apa si se lasa la foc mic.
Pentru sos:
Se pune pe foc sucul de portocale si vinul alb,se adauga praful...
Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.Se adauga morcovul taiat rondele si usturoiul strivit.
Dupa cateva minute se pun pulpele de pui crestate pe ambele parti si vinul alb.
Vanata se taie rondele si se adauga peste pulpele de pui,dovlecelul zucchini se curata de...
Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in ulei de masline.
Se adauga si feliile de carne,se pune apa si se lasa acoperite cu un capac sa fiarba.
Cand zeama a scazut se adauga vinul,condimentele si usturoiul strivit.
Carnea se intoarce pe ambele parti.
Se...
Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.
Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul.
Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici.
Se...
Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc.
Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi.
Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry,...
Iepurele se pune la marinat peste noapte in ulei de masline,vin si condimente.Se lasa in frigider.
Ceapa se tocata marunt se pune la calit ,se adauga si ardeiul kapia taiat cuburi si bucatiile de iepure cu sosul format.
Dupa cateva minute se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba.
Se...
Bucatile de carne se clatesc sub jet de apa rece si se pun pe un servet de hartie sa absoarba apa.
Se bat cu un ciocan de snitele,se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se lasa deoparte .
Ouale se amesteca bine intr-o farfurie,iar faina in alta farfurie se amesteca cu...
Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline.
Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada...
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, sare si oregano. Dupa cateva minute se adauga carnea si vinul si se lasa la foc mic sa fiarba. Se adauga si rosiile cuburi facute pasta in robotul de bucatarie si usturoiul pisat. Se lasa la foc mic sa fiarba.
Cartofii se taie...
Taiem pieptul de pui felii potrivite.
Le condimentam,si pe punem la prajit in unt intr-o tigaie de ceramica.
Se intorc pe ambele parti,se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade sosul format.
Se servesc cu salata orientala
Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.
Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.
Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.
Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se...
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi.
Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin.
Peste fasolea...
Prazul se curata si se taie rondele.Se pune la calit in uleiul de masline.
Pulpele de curcan se pun intr-o craticioara,adaugam 1 pahar de apa si vinul si lasam la foc mic sa fiarba.
Se adauga si cartofii si prazul calit si apa cat sa acopere.
La final se pune si usturoiul taiat...
Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust).
Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper.
Cand pulpele sunt aproape fierte se pune peste ceapa calita ,adaugand cate un polonic de zeama in care au...
Pieptul de curcan se feliaza,se pune in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.
Se condimenteaza fiecare bucata.
Ouala se amesteca bine,se toarna faina pana devine un aluat potrivit prin care sa trecem bucatiile de piept de curcan.
Dupa ce am trecut fiecare...
Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei,punem si usturoiul zdrobit si condimentele.
Ficatul de pui se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-un wok cu putin ulei.
Se intorc pe ambele parti,cand sunt aproape facuti se pune ceapa deaupra,vinul si rosiile cuburi.
La sfarsit...
Cartofii se curata se coaja si se taie felii,la fel si dovlecelul.
Intr-un vas de ceramica sau termorezistent se stropeste cu putin ulei de masline,se aseaza cartofii iar deasupra punem dovlecelul taiat.
Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si morcovul,se aseaza deasupra in vas.
Punem si...
Ceapa o taiem marunt o punem la calit in ulei,adaugam si morcovii taiati rondele. Dovlecelul se spala bine si se taie feliute potrivite,iar cartofii ii taiem cuburi. Pieptul de pui il taiem cubulete si adaugam peste legumele calite,punem si dovlecelul feliute si cartofii. Se pun 2 pahare de apa...
Varza se taie fasii,se pune intr-o cratita ,se pune sare si se amesteca bine,se lasa circa 30 minute.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele.
Aripile de pui se taie in doua si se pune la calit peste morcov si ceapa.
Varza se stoarce in maini si se...
Carnea de porc se taie cuburi.
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline,adaugam si morcovii taiati rondele si carnea cuburi.
Se stinge cu vinul rose,se lasa pana scade zeama.
Se adauga mazarea si 2 pahare de apa si se lasa la foc mic sa fiarba cu un capac deasupra....
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si morcovii taiati rondele.
Pulpele de pui le crestam si le adaugam peste legumele calite.
Punem 2 pahare de apa si lasam la foc mic sa scada.
Conserva de naut o scugem de zeama si o adaugam peste restul ingredientelor.
Punem sare,piper...
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.Adaugam si carnatii afumati taiati feliute si morcovul felii.Se lasa cateva minute dupa care adaugam fasolea congelata si apa cat sa acopere.
Lasam la foc mic cu capac deasupra.
Cand sunt aproape gata adaugam condimentele,usturoiul...
Bucatiile de stroganoff le punem intr-un castron,le condimentam si adaugam laptele de cocos si putin ulei de masline.Se da la frigider pentru 2 ore.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-un ceaun cu putin ulei de masline,se adauga si bucatiile de carne si morcovul taiat feliute...
Pieptul de pui se taie felii potrivite,se pun pe o farfurie si se condimenteaza.
Untul il punem intr-o tigaie,iar cand s-a topit se pun feliile de pui.
Se intoarce pe ambele parti,se adauga si rosiile cherry taiate in doua si putina apa.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana...
Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ceaun in ulei de masline.
Dupa cateva minute adaugam morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat bucatele.
Carnatii se taie felii si se adauga peste legumele calite.
Se pun si cartofii taiati cuburi,2 pahare de apa cat sa acopere,condimentele...
Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce.
Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora.
Usturoiul il taiem feliute.
Pe cate o bucata de folie de...
Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.
Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.
Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.
Se toarna compozitia peste bucatiile de...
Ceapa o tocam marunt.
Morcovul il dam pe razatoarea mica si amestecam toate ingredientele cu carnea tocata.
Se adauga condimentele dupa gust si mararul tocat marunt.
Se formeaza bilute de chiftele si se trec prin faina,se turtesc putin si se scutura de surplusul de faina.
Se pun...
Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu tarhonul uscat si coaja rasa de la portocala.
In tava se pun morcovii taiati fasii,punem pulpele de curcan deasupra,le crestam si le ungem cu sosul de unt.
Portocala se taie felii si se pune in tava pe langa pulpe.
Stropim cu ulei de masline,punem...
Pui in sos de mustar si capere
Bucatiile de pui se pun in apa rece cu sare la fiert. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se taie rondele si se pune la calit in ulei de masline. Se adauga si condimentele. Se adauga cate un polonic din supa pana se inmoaie ceapa si morcovul. Cand sunt fierte bucatiile de pui se pun in...
Ceafa de porc cu sos de rodii
Feliile de ceafa de condimenteaza,punem frunzele de rozmarin,se stropesc cu ulei de masline si se pun la prajit pe ambele parti cateva minute.Se adauga vinul,iar dupa ce a scazut se pune apa si se lasa la foc mic. Pentru sos: Se pune pe foc sucul de portocale si vinul alb,se adauga praful...
Mancarica de legume cu pulpe de pui
Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.Se adauga morcovul taiat rondele si usturoiul strivit. Dupa cateva minute se pun pulpele de pui crestate pe ambele parti si vinul alb. Vanata se taie rondele si se adauga peste pulpele de pui,dovlecelul zucchini se curata de...
Carne de porc in sos de vin
Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in ulei de masline. Se adauga si feliile de carne,se pune apa si se lasa acoperite cu un capac sa fiarba. Cand zeama a scazut se adauga vinul,condimentele si usturoiul strivit. Carnea se intoarce pe ambele parti. Se...
Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc
Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline. Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul. Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici. Se...
Frigarui mixte
Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc. Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi. Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry,...
Iepure cu mazare si broccoli
Iepurele se pune la marinat peste noapte in ulei de masline,vin si condimente.Se lasa in frigider. Ceapa se tocata marunt se pune la calit ,se adauga si ardeiul kapia taiat cuburi si bucatiile de iepure cu sosul format. Dupa cateva minute se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba. Se...
Snitele de porc aromate
Bucatile de carne se clatesc sub jet de apa rece si se pun pe un servet de hartie sa absoarba apa. Se bat cu un ciocan de snitele,se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se lasa deoparte . Ouale se amesteca bine intr-o farfurie,iar faina in alta farfurie se amesteca cu...
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere
Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline. Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada...
Musaca de cartofi cu vinete si carne de vita
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, sare si oregano. Dupa cateva minute se adauga carnea si vinul si se lasa la foc mic sa fiarba. Se adauga si rosiile cuburi facute pasta in robotul de bucatarie si usturoiul pisat. Se lasa la foc mic sa fiarba. Cartofii se taie...
Piept de curcan tras in unt
Taiem pieptul de pui felii potrivite. Le condimentam,si pe punem la prajit in unt intr-o tigaie de ceramica. Se intorc pe ambele parti,se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade sosul format. Se servesc cu salata orientala
Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor
Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget. Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul. Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider. Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se...
Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline. Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi. Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin. Peste fasolea...
Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan
Prazul se curata si se taie rondele.Se pune la calit in uleiul de masline. Pulpele de curcan se pun intr-o craticioara,adaugam 1 pahar de apa si vinul si lasam la foc mic sa fiarba. Se adauga si cartofii si prazul calit si apa cat sa acopere. La final se pune si usturoiul taiat...
Ciulama de pui
Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust). Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper. Cand pulpele sunt aproape fierte se pune peste ceapa calita ,adaugand cate un polonic de zeama in care au...
Snitele de curcan
Pieptul de curcan se feliaza,se pune in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Se condimenteaza fiecare bucata. Ouala se amesteca bine,se toarna faina pana devine un aluat potrivit prin care sa trecem bucatiile de piept de curcan. Dupa ce am trecut fiecare...
Ficatei de pui cu ceapa si nuci
Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei,punem si usturoiul zdrobit si condimentele. Ficatul de pui se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-un wok cu putin ulei. Se intorc pe ambele parti,cand sunt aproape facuti se pune ceapa deaupra,vinul si rosiile cuburi. La sfarsit...
Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel
Cartofii se curata se coaja si se taie felii,la fel si dovlecelul. Intr-un vas de ceramica sau termorezistent se stropeste cu putin ulei de masline,se aseaza cartofii iar deasupra punem dovlecelul taiat. Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si morcovul,se aseaza deasupra in vas. Punem si...
Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui
Ceapa o taiem marunt o punem la calit in ulei,adaugam si morcovii taiati rondele. Dovlecelul se spala bine si se taie feliute potrivite,iar cartofii ii taiem cuburi. Pieptul de pui il taiem cubulete si adaugam peste legumele calite,punem si dovlecelul feliute si cartofii. Se pun 2 pahare de apa...
Varza scazuta cu aripi de pui
Varza se taie fasii,se pune intr-o cratita ,se pune sare si se amesteca bine,se lasa circa 30 minute. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Aripile de pui se taie in doua si se pune la calit peste morcov si ceapa. Varza se stoarce in maini si se...
Mancare de mazare cu carne de porc
Carnea de porc se taie cuburi. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline,adaugam si morcovii taiati rondele si carnea cuburi. Se stinge cu vinul rose,se lasa pana scade zeama. Se adauga mazarea si 2 pahare de apa si se lasa la foc mic sa fiarba cu un capac deasupra....
Mancarica de naut cu pulpe de pui
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si morcovii taiati rondele. Pulpele de pui le crestam si le adaugam peste legumele calite. Punem 2 pahare de apa si lasam la foc mic sa scada. Conserva de naut o scugem de zeama si o adaugam peste restul ingredientelor. Punem sare,piper...
Mancarica de fasole pastai cu carnati afumati
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.Adaugam si carnatii afumati taiati feliute si morcovul felii.Se lasa cateva minute dupa care adaugam fasolea congelata si apa cat sa acopere. Lasam la foc mic cu capac deasupra. Cand sunt aproape gata adaugam condimentele,usturoiul...
Stroganoff de manzat in lapte de cocos
Bucatiile de stroganoff le punem intr-un castron,le condimentam si adaugam laptele de cocos si putin ulei de masline.Se da la frigider pentru 2 ore. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-un ceaun cu putin ulei de masline,se adauga si bucatiile de carne si morcovul taiat feliute...
Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry
Pieptul de pui se taie felii potrivite,se pun pe o farfurie si se condimenteaza. Untul il punem intr-o tigaie,iar cand s-a topit se pun feliile de pui. Se intoarce pe ambele parti,se adauga si rosiile cherry taiate in doua si putina apa.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana...
Tocanita de cartofi cu carnati afumati
Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ceaun in ulei de masline. Dupa cateva minute adaugam morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat bucatele. Carnatii se taie felii si se adauga peste legumele calite. Se pun si cartofii taiati cuburi,2 pahare de apa cat sa acopere,condimentele...
Pulpe de pui in folie la cuptor
Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce. Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora. Usturoiul il taiem feliute. Pe cate o bucata de folie de...
Tempura de pui
Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce. Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele. Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii. Se toarna compozitia peste bucatiile de...
Chiftelute de curcan cu morcov
Ceapa o tocam marunt. Morcovul il dam pe razatoarea mica si amestecam toate ingredientele cu carnea tocata. Se adauga condimentele dupa gust si mararul tocat marunt. Se formeaza bilute de chiftele si se trec prin faina,se turtesc putin si se scutura de surplusul de faina. Se pun...
Pulpe de curcan cu tarhon si portocala
Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu tarhonul uscat si coaja rasa de la portocala. In tava se pun morcovii taiati fasii,punem pulpele de curcan deasupra,le crestam si le ungem cu sosul de unt. Portocala se taie felii si se pune in tava pe langa pulpe. Stropim cu ulei de masline,punem...