Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 26 Feb 2014 | 5173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • cateva buchetele de conopida
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare/piper/boia dulce
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.

Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul.

Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici.

Se adauga si morcovul si cartofii in ceaun,apa cat sa acopere si se lasa la foc mic.Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa.

Cand sunt aproape fierte si legumele si carnea se adauga si conopida si condimentele.

Se decoreaza cu rozmarin prospat si patrunjel

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu bacon