Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 26 Feb 2014 | 5400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • cateva buchetele de conopida
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare/piper/boia dulce
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.

Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul.

Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici.

Se adauga si morcovul si cartofii in ceaun,apa cat sa acopere si se lasa la foc mic.Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa.

Cand sunt aproape fierte si legumele si carnea se adauga si conopida si condimentele.

Se decoreaza cu rozmarin prospat si patrunjel

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu costita afumata