Stroganoff de manzat in lapte de cocos

de Bya Ralu in Vita, 18 Sep 2013 | 3422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati stroganoff de manzat
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma/oregano
  • praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff de manzat in lapte de cocos:

Bucatiile de stroganoff le punem intr-un castron,le condimentam si adaugam laptele de cocos si putin ulei de masline.Se da la frigider pentru 2 ore.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-un ceaun cu putin ulei de masline,se adauga si bucatiile de carne si morcovul taiat feliute subtiri.

Se adauga si vinul si ciuperciile scurse de zeama.Pune 2 pahare de apa,condimentele si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Se completeaza cu apa pana cand carnea este fiarta.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff de manzat in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne