Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 8316 vizualizari

 

O reteta delciioasa care am pregatit-o de Craciun,e luata de la Dana Cristea,e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1-2 pahare de apa
  • 50 ml vin
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 4 linguri de mustar
  • 4 linguri de ketchup
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor:

Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.

Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.

Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.

Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se amesteca putin si se toarna peste carne.

Se pun si feliile de usturoi si se da la cuptor pentru o ora.

Cand carnea e aproape gata se stropeste cu vin,se mai da la cuptor 5-10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si piure de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

roxana_simona 1

13.01.2014, 22:17

delicios

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:39

grozava pulpa

Raluca57 1

13.11.2014, 07:45

A ieșit grozava!!! Intr-adevar carnea s-a frăgezit f bine, iar gustul este deosebit. Foarte buna rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc