Garnitura de legume si kaizer

de bettyC in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2014 | 18693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • cativa cartofi
  • 1 ardei mare rosu
  • 3-4 rosii
  • 3-4 mozzarella
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de patrunjel
  • 100 gr kaizer afumat
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de legume si kaizer:

Am curatat si spalat legumele apoi le-am taiat rondele.Pe fundul unui vas de yena am stropit cu ulei de masline si am adaugat ardeiul rosu taiat cubulete si ceapa tocata marunt. Am asezat  pe rand legumele cartofii,rosiile,dovleceii si mozzarella taiata rondele,am presarat sare si piper.

Peste am stropit cu ulei de masline,am pus kaizerul si am presarat patrunjelul tocat marunt.

Deasupra am adaugat cascaval ras si am dat la cuptor.

Se serveste ca o garnitura alaturi de carne si diferite salate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval