Mancare de mazare cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 23 Oct 2013 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare
  • carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline,adaugam si morcovii taiati rondele si carnea cuburi.

Se stinge cu vinul rose,se lasa pana scade zeama.

Se adauga mazarea si 2 pahare de apa si se lasa la foc mic sa fiarba cu un capac deasupra.

Cand e aproape gata se pune usturoiul taiat feliute si rosiile cuburi,se mai lasa 10 minute dupa care se poate servii.

 

TIPS-URI

1

Suplimentar se poate adauga marar tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare noua cu carnati