au iesit nemaipomenit de bune
Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce.
Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora.
Usturoiul il taiem feliute.
Pe cate o bucata de folie de aluminiu se pune cate o pulpa,se pune si feliile de usturoi in pulpa de pui crestata,se toarna cate putin din zeama in care s-au marinat,punem cate o frunza de busuioc si se impacheteazabine,
Se pun pe rand intr-un vas roman.
Morcovii se curata de coaja,se taie in doua,se pun intr-o folie de aluminiu cu sare,piper si o frunza de busuioc,si se pun intre pulpe.
Vinul alb se pune in vasul roman,impreuna cu un pahar de apa.
Se da la cuptor pentru 30 minute dupa care se mai lasa inca 10-15 minute pana se rumenesc indepartandu-se folia.
1
Se servesc cu piure cald de cartofi si muraturi