Serbare copii
24.11.2009 / 15:20
Anul asta de craciun e alex spiridus de iarna si bineinteles tb costum adecvat am cautat pe net si am ajuns la concluzia(dupa ce am sunat la familie rude prieteni) ca mai bine ii fac unu decat sa-i cumpar sau sa inchiriez poate il va folosi si cel mic .anul trecut a fost clovn -am cumparat peruca si culori pt pictat pe fata -iar in toamna greieras noroc ca a avut costum cu frac voi cum faceti rost de costume pt "gradinari"?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 26.11.2009 20:28:55
26.11.2009 / 20:29
Citeaza
immm, ce amintiri frumoase mi-ai trezit. Ioana mea a fost fulg de nea, iar Mateiutzu un "sfintuletz"
27.11.2009 / 14:00
Citeaza
se pare ca e serbare fara parinti din cauza gripei .va filma cine am inteles si ii vom vedea pe dvd .
27.11.2009 / 14:28
Citeaza
Si la noi la fel se intimpla. De vreo luna nu mai lasa parintii sa intre in gradi
29.11.2009 / 22:40
Citeaza
s-a votat in gradinita si nimeni nu a venit sa dezinfecteze....stie cineva cati microbi au patruns?serbarea de Craciun este cea mai asteptata de copii;m-au uimit 2 bunicute femei simple de la tara,care au realizat niste costume de ingerasi superbe;
Recomandari pentru tine si casa ta
30.11.2009 / 21:34
Citeazacrisad a spus:
se pare ca e serbare fara parinti din cauza gripei .va filma cine am inteles si ii vom vedea pe dvd .
Cred ca serbare fara parinti nu are nici un farmec! Imi pare rau! Eu eram tare nerabdatoare sa vina serbarea si sa vina mami si tati sa ma vada.
12.12.2009 / 10:52
Citeaza
a avut loc serbarea au fost cativa "spioni" sa filmeze si am vazut acasa ce flacau am si ce tare si frumos a spus poezia a venit in fuga si fosu (f f f grabit tb sa ajunga la toate grupele) si mai bucuros a fost ca a luat vacanta mai devreme .
07.08.2022 / 01:39
Citeazacrisad a spus:
Anul asta de craciun e alex spiridus de iarna si bineinteles tb costum adecvat am cautat pe net si am ajuns la concluzia(dupa ce am sunat la familie rude prieteni) ca mai bine ii fac unu decat sa-i cumpar sau sa inchiriez poate il va folosi si cel mic .anul trecut a fost clovn -am cumparat peruca si culori pt pictat pe fata -iar in toamna greieras noroc ca a avut costum cu frac voi cum faceti rost de costume pt "gradinari"?
Interesting site i love it keep posting more! shed builders near me