Desert negresa de post cu visine si nuca

de mirela0911 in Prajituri, 6 Apr 2021 | 6347 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de jumatate de ora.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 1/2 de lapte de cocos
  • 1 cana de apa minerala
  • 1/2 lgt sare
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 lg ulei
  • 3 cani de faina alba
  • 5 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 borcanel mic cu gem de visine
  • o mana de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu visine si nuca:

Laptele de cocos se toarna intr-un bol impreuna cu apa minerala. (Eu am avut din conserva, a trebuit sa-l incalzesc usor pentru a-l putea scoate). Se pune sarea, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se topesc. Se adauga apoi uleiul, faina alba, cacaua si praful de copt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

La final se pune gemul de visine si nuca taiata grosier. Se omogenizeaza apoi se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se portioneaza.

Aici gasiti reteta de gem de visine!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate adauga orice fel de gem preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post, cu dovleac