Desert negresa de post cu visine si nuca

de mirela0911 in Prajituri, 6 Apr 2021 | 6283 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de jumatate de ora.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 1/2 de lapte de cocos
  • 1 cana de apa minerala
  • 1/2 lgt sare
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 lg ulei
  • 3 cani de faina alba
  • 5 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 borcanel mic cu gem de visine
  • o mana de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu visine si nuca:

Laptele de cocos se toarna intr-un bol impreuna cu apa minerala. (Eu am avut din conserva, a trebuit sa-l incalzesc usor pentru a-l putea scoate). Se pune sarea, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se topesc. Se adauga apoi uleiul, faina alba, cacaua si praful de copt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

La final se pune gemul de visine si nuca taiata grosier. Se omogenizeaza apoi se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se portioneaza.

Aici gasiti reteta de gem de visine!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate adauga orice fel de gem preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti, delicios si in varianta de post