Atenție la modul în care utilizați uleiul de măsline!

Postat de CulinaryRainbow in Tehnici pe 12 Dec 2013 | 14144 vizualizari

Comentarii (8)

12.12.2013, 22:45

Nu stiam...in schimb am prajit odata in ulei de masline si se simtea un gust ciudat , asa ca am renuntat la idea de a mai incerca

12.12.2013, 22:58

Nu prea-mi place uleiul de masline

12.12.2013, 23:05

Nici mie nu-mi place, dar folosesc mult la salate

12.12.2013, 23:12

Din păcate, e cam prost percepută ideea de ”sănătos”. Mulți dintre noi cred că un ingredient/aliment sănătos, poate fi folosit oricum, în proce preparat. Unii acceptă sfaturi, alții nu. Fiecare e liber să aleagă.
Sper că am fost de folos celor interesați.

12.12.2013, 23:20

E interesant articolul tau!

12.12.2013, 23:26

Interesant!

13.12.2013, 00:01

eu folosesc aproape la orice ulei de masline, dar atentie , exista ulei special pentur gatt si altul bun doiar la rece, in salate, etc. De sanatos cu siguranta e unul dinc ele mai sanatoase . Unicul lucru la car enu e bun e la prajit (ex. cartofi prajiti, etc). Dar la gatit e cel mai bun..Eu liocuiesc in tara maslinelor si stiu ca e ff important tipul uleiului si claitatea.

13.12.2013, 07:31

Așa este. Mulțumim pentru completare. Dar ATENȚIE, nu e vorba de uleiul de măsline din turte. La noi se găsește pe toate rafturile și are un preț mult mai scăzut decât uleiul extravirgin. Se face o mare confuzie între ele.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia