AnyCostescu

1

Bucataras
incepator

suceava

Bucataras din 14.08.2012

RETETE207
PRIETENI254
Retete

Cannelloni cu branza si sos de vanilie

In Dulciuri la 5 Noi 2013

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine. Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina. Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni. Se aseaza frumos intr-un...

Mancare de cartofi cu varza de bruxelles si carnati

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2013

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa putin la racit, apoi se curata si se taie in 4. Varza de bruxelles se spala si se pune la fiert pentru 10 minute in apa cu un cub de knorr si boabe de coriandru.  Carnatii se taie felii subtiri si se trag la...

Sandvis cu ou fiert si cascaval Delaco

In Sandvisuri la 4 Noi 2013

Cascavalul se taie bucati si se pun pe o felie de paine. Deasupra se pun felii de ou, sos de maioneza si feliile de salam. Se pun feliile de salam si deasupra punem cealalta felie de paine. Pofta buna!

Pizza cu rosii si cascaval

In Pizza la 7 Oct 2013

Intindem foaia direct in tava. O ungem cu ketchup univer si presaram busuioc uscat. Punem cascavalul ,si rosiile taiate felii. Presaram cascaval razuit din belsug si dam la cuptor. Eu am presarat busuioc si dupa ce am scos-o din cuptor. Se serveste cu ketchup univer.

Pizza cu de toate

In Pizza la 7 Oct 2013

Foaia de foietaj se intinde direct in tava..se unge cu ketchup apoi se orneaza cu muschi afumat taiat cubulete, carnaciorii taiati felii, maslinele taiate felii, ghebele taiate in bucatele mici, porumb si la sfarsit adaugam cascaval taiat bucatele. Se da la cuptor circa 15 minute, Se...

Pizza cu piftelute

In Pizza la 7 Oct 2013

Mai intai facem piftelutele. Carnea tocata o amestecam cu un ou, condimente si 2 linguri de faina. Din aceasta compozitie facem piftelute mici pe care le prajim in ulei. Se lasa sa se rumeneasca frumos apoi se scot pe un servetel. Foaia de foietaj se intinde direct in tava. Se unge cu...

Ardei umpluti in suc de rosii

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Legumele se taie marunt si se pun la calit. Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine. Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie. Ardeii ii spala , le taiem capacul . In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva...

Chisca de porc

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic. Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine. Asezonam cu sare si piper. Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual. Se leaga chisca la...

Gogosi

In Dulciuri la 27 Sep 2013

Drojdia, sare si zaharul se pun la dizolvat in apa calda. Se adauga faina putin cate putin si se framanta bine pana rezulta un aluat potrivit de moale. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie din aluat si se decupeaza cercuri cu un pahar. Se prajesc in baie de...

Mancare de orez cu tochitura taraneasca

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Ceapa se taie cubulete si se pune la calit.Se adauga ardeiul gras si tochitura si se lasa vreo 2 minute sa se caleasca impreuna. Se adauga orezul si apa circa 500 ml.Adaugam si pasta de rosii. Se lasa la fiert pana orezul e moale iar apa a scazut. Se mai adauga apa daca este nevoie....

Pizza cu ton

In Pizza la 27 Sep 2013

Facem aluatul dupa reteta pizza mela rosa. Intindem aluatul. si il punem in tava in care vom coace pizza. Se unge cu ketchup univer. Se adauga tonul scurs, maslinele taiate felii , ceapa taiata feliii mici si cascavalul. Se da la cuptor circa 20 minute. Pofta buna!

Pizza Mela Rosa

In Pizza la 27 Sep 2013

Drojdia se lasa la dizolvat in apa calduta si sare. Intr-un vas punem aproximativ 300 g faina, adaugam ricotta,oul apoi drojdia dizolvata.Se framanta bine. Se mai adauga faina cate putin . trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de prelucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul....

Minipizza

In Pizza la 18 Sep 2013

Pentru aluat se pun toate ingredientele intr-un vas si se framanta .Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin, pentru a obtine un aluat elastic si usor de lucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie din aluat. Se unge cu kethcup ,se pune cabanosul taiat felii...

Placinta cu mere sau branza

In Prajituri la 4 Sep 2013

Intr-un vas incapator spargem cele 2 oua,le amestecam cu zaharul si laptele. Adaugam margarina topita, praf de copt si faina cat cuprinde . Trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de manevrat.Se da la rece aproximativ 30 minute. In acest timp pregatim umpluturile. Merele se curata de...

Reteta de preparare a papanasilordin ricotta

In Dulciuri la 27 Aug 2013

Reteta de preparare a papanasilor Ricotta se amesteca cu zaharul,sare si oul. Se adauga faina cate putin si se framanta un aluat potrivit de moale dar nelipicios. Din acest aluat se fac gogosele potrivite ca marime.. Se prajesc in ulei incins. Se lasa la racit ,apoi se servesc cu...

Dulceata de pepene galben si piersici

In Dulceata / Gem la 26 Aug 2013

Pepenele galben se curata de coaja si se taie cubulete.. Piersicile le spalam , le indepartam samburele si le taiem cubulete. Se pun fructele intr-un ceaun de tuci.Se adauga zaharul si batoanele de scortisoara, si fierbem totul la foc mic pana fructele sunt bine patrunse si zeama lasata de...

Friganele crocante

In Dulciuri la 5 Aug 2013

Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel. Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei. Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm. Se ia fiecare felie de paine, se...

Briose cu visine

In Dulciuri la 24 Iul 2013

pentru 18 briose : Ouale se pun intr-un vas si se bat cu zaharul pana se albesc. Se adauga iaurtul si margarina (care a fost tinuta inainte la temperatura camerei). Se poate folosi orice fel e iaurt. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza. Rezulta un aluat mai...

Cozonac cu nuca si rahat

In Dulciuri la 22 Iul 2013

Laptele se pune la incalzit. 100 ml se pun peste drojdie si se lasa sa se dizolve. Restul de lapte punem iar pe foc si adaugam margarina si se lasa pana se topeste.se lasa sa se raceasca. OUale se bat cu zaharul. Se adauga smantana si se amesteca. Adaugam drojdia si laptele in care am...

Carnati in aluat

In Aperitive / Garnituri la 22 Iul 2013

Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Faina se pune intr-un bol.Se pune oul,sarea,oregano si smantana si se ammesteca.Se adauga drojdia si incepe sa se framante un aluat moale dar nelipicios. Se mai pune faina cate putin daca trebuie. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul....

Tarta cu visine

In Dulciuri la 18 Iul 2013

Branza ,zaharul, smantana si ouale se pun intr-un bol si se amesteca bine.. Se incorporeaza visinele.. Aluatul de foietaj il intindem intr-o tava rotunda cu fund detasabil.(vezi foto) se pune crema de branza si da la cuptor pana compozitia de branza e legata bine. Se lasa la rece...

Salata de cartofi noi

In Ton la 18 Iul 2013

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se taie fiecare cartof in 2 si se pun intr-un bol. Se adauga tonul , maslinele, ouale taiate si sos tartat. se amesteca usor . ADaugam porumbul si patrunjelul...

Supa crema de legume cu kaizer afumat

In Supe la 18 Iul 2013

Rosiile se decojesc si se taie bucati si se pun in oala in care vom face supa. Se adauga morcovii taiati rondele.. Ceapa se curata de coaja si se taie.Ardeiul gras se curata de seminte si se adauga peste restul legumelor. Cartofilor le indepartam coaja si ii taiem cuburi. Se acoperra...

Burritos cu carne tocata

In Mancaruri cu carne la 11 Iul 2013

Margarina se pune la topit intr-o tigaie. Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata. Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se caleasca bine cateva minute. Adaugam si usturoiul tocat marunt, condimentam cu sare, piper si...

Croissante rapide

In Dulciuri la 8 Iul 2013

Foietajul se intinde pe masa.Eu am avut foaie de foietaj in forma rotunda. Se taie in 8 . Se pune pe fiecare triunghi ciocolata, gem sau unt de arahide. Se ruleaza si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu ou batut cu zahar si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. Se...

Spaghette carbonara

In Paste la 8 Iul 2013

Fierbeti spaghetele in apa cu sare. Taiati pieptul de porc in bucati mai mici si puneti-l la gatit intr-o tigaie fara ulei.adaugati si usturoi tocat marunt .Lasati la foc pana se rumeneste bine. Bateti oul cu smantana, sare, piper ,busuioc si patrunjel tocat. Dupa ce au fiert spaghetele...

Tort rapid

In Torturi la 8 Iul 2013

GElatina se pune pe baie de abur sa se topeasca , apoi se da la racit. Crema de mascarpone se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zahar.. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza. Se pune si gelatina racita si amestecam bine. Intr-o tava rotunda cu fund detasabil se pun un rand de...

Tocana de legume,orez si pui

In Pui la 8 Iul 2013

Copanelele se spala ,se condimenteaza si se pun la rumenit in putin ulei. Dovlecelul se curata de coaja si se taie cuburi, se pune la calit impreuna cu vanata taiata cuburi. Se adauga ceapa taiata cubulete,morcovul taiat rondele, ardeii grasi taiati fasii si ciupercile taiate felii..Se...

Nuci umplute

In Prajituri la 2 Iul 2013

Margarina se pune la topit impreuna cu ciocolata rupta bucatele..Se lasa sa se raceasca. Zaharul se amesteca cu uleiul si zaharul vanilat.Punem oul si amestecam bine , apoi adaugam ciocolata si margarina topita. PUnem praful de copt si faina cate putin si framantam bine pana obtinem un...

Shaorma cu pui (Pita au poulet)

In Pui la 2 Iul 2013

Pieptul de pui se spala si se pune pe un servet. Se taie cuburi si se pune la marinat cu busuioc, condiment special de pui,putin ulei, piper si usturoi tocat marunt.Se lasa minim o ora. Se pune intr-o tigaie de teflon cu foarte putin ulei si se lasa la foc mic pana e gata in proportie de 90...

Afisate 61 - 90 din 207 retete    

Postari recente

publicat la 10.12.2014

Ciorbita de oaie cu legume

publicat la 10.12.2014

Covrigi cu telemea

publicat la 10.12.2014

Placinta cu carne de pui

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]