Chisca de porc

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chisca de porc(mat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • 1 sfert de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 125 g orez
  • 250 g pasta de mici
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca de porc:

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic.

Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine.

Asezonam cu sare si piper.

Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual.

Se leaga chisca la un capat si se umple cu apa.Se leaga si la capatul celalalt si se pune intr-o oala..se acopera cu apa si se lasa la fiert circa 30 minute.

Dupa primele 10 minute se inteapa chisca cu un ac.

Se scoate pe o farfurie .

Intr-o tigaie putin putin ulei apoi punem chisca si o lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Cand e gata se taie felii si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca de porc" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gentuţe cu varză (varzari)