Carnati in aluat

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 6564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 g drojdie
  • 100 ml apa
  • un varf de cutit sare
  • jumatate lingurita oregano
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • faina aproximativ 300 g
  • 4 carnati polonezi
  • ou pt uns
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in aluat:

Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta.

Faina se pune intr-un bol.Se pune oul,sarea,oregano si smantana si se ammesteca.Se adauga drojdia si incepe sa se framante un aluat moale dar nelipicios.

Se mai pune faina cate putin daca trebuie.

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 8 bucati.

Se intinde fiecare bucata de aluat, se pune jumatate de carnat si se ruleaza.

Se face la fel cu celelalte 7 bucati de aluat.

Se pun rulourile rezultate, intr-o tava unsa cu ulei, le ungem cu ou batut si presaram susan

se coc aproximativ 20 minute la foc mediu.

Eu am servit cu salata de rosii si ceapa verde :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat