Ardei umpluti in suc de rosii

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 4639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 1 ceapa mare
  • 2 conserva de pulpa de rosii
  • 125 g orez basmati
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 250 g pasta de mici
  • cateva fire patrunjel
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei pt calit
  • 1 lingura bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in suc de rosii:

Legumele se taie marunt si se pun la calit.

Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine.

Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie.

Ardeii ii spala , le taiem capacul .

In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva de pulpa de rosii si o cana pe apa.

Umplem fiecare ardei si il punem in oala.

Punem capacelele si dam la fiert.

In timpul fierberii se mai completeaza cu apa daca e nevoie.

Se lasa pe foc circa 35-40 minute.

Se servesc alaturi de sosul in care au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc