Covrigi cu telemea

de AnyCostescu in Piine, 10 Dec 2014 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g telemea rasa
  • aproximativ 150 ml apa
  • un ou pt uns
  • seminte de mac, susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu telemea:

Pune  drojdia la inmuiat cu putina apa calda.

Intr-un bol pune faina, sare, zahar, oul,untul, telemeaua rasa  si drojdia inmuiata.Incepe sa framanti adugand apa putin cate putin , pana rezulta un aluat compact si usor de modelat. Lasa aluatul la cald timp de o ora.

Dupa acest timp ia bucati din aluat si formeaza covrigi dupa forma dorita.

Unge covrigii cu ou batut si presara susan sau mac si da la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

10.12.2014, 21:07

Ce frumosi ti-au iesit Any!

anca_rm 1

11.12.2014, 09:54

AnyCostescu 1

11.12.2014, 11:05

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Covrigei fragezi